This post is also available in: enEnglish (Engels)

Beleggen voor iedereen.

Beleg in onze FinTech-obligatie en ontvang direct 7,25% rente per jaar gedurende 5 jaar.

INTRODUCTIE VAN DABBL

De verfrissend eenvoudige nieuwe manier om met beleggen te beginnen

dabbl is een mobiele app waarmee u rechtstreeks kunt beleggen in uw favoriete bedrijven en merken. dabbl is eerst in het Verenigd Koninkrijk gelanceerd en komt nu naar Nederland om echt iedereen de kans te bieden om te beleggen.

Video afspelen

Ondersteun onze missie.

We willen een nieuwe generatie beleggers inspireren en de kans bieden hun eigen beleggingen te beheren, zodat zij beursgenoteerde bedrijven in de VS en Europa kunnen ontdekken en analyseren èn er in kunnen beleggen.

dabbl wil iedereen de kans geven om te leren, ontdekken en eigen aandelen te bezitten. Door beleggers de controle terug te geven kunnen zij hun eigen portefeuille eenvoudig, intuïtief en tegen aantrekkelijke tarieven beheren.

Na een succesvolle lancering in het Verenigd Koninkrijk, wil dabbl nu de rest van Europa laten beleggen via de app.

Awards

We zijn genomineerd voor drie awards in 2019:

  • “Het Beste Digitale Investeringsplatform”
  • “Innovatie in Vermogensbeheer”
  • “Online / Mobiele Toegang”

Waarom zou u beleggen in de dabbl app bond (DAB)?

Beleg in onze dabbl app bond en ontvang 7,25% rente per jaar, elk kwartaal uitbetaald.

1 bonds
MINIMALE INLEG
1
WAARDE VAN ELKE OBLIGATIE (vanaf 5 DAB)
1 %
JAARLIJKSE RENTE
1 maanden
RENTE ELK KWARTAAL UITBETAALD
1 jaar
LOOPTIJD VAN DE OBLIGATIE
1 m
TOTALE OPBRENGST

Gebruik van de gelden.

De opbrengsten van de obligatie zullen worden gebruikt om ons productaanbod voor dabbl-leden verder te ontwikkelen, de operationele efficiëntie te vergroten, veranderingen aan te brengen in het ontwerp en de gebruikerservaring van de service en om onze naamsbekendheid te vergroten.

dabbl ontwikkelt een lifestyle-merk voor consumenten dat echt iedereen in staat stelt te beleggen, niet alleen de financiële elite.

De opbrengst uit de DAB zal ons helpen de traditionele beleggingsmarkt nog verder ingrijpend te veranderen.

AAN DE SLAG

Vraag het informatie memorandum aan

Vul het formulier in en we sturen u het informatie memorandum per e-mail toe.

Bent u klaar om deel te nemen aan onze obligatie?

Wees er snel bij, u kunt zich nu inschrijven op onze DAB

4 eenvoudige stappen:

  • Vul de vereiste informatie in
  • Ontvang de obligatie-overeenkomst
  • Onderteken het document en stuur het onmiddellijk retour
  • Ontvang betaal informatie

EEN TEAM MET EEN DUIDELIJK DOEL

Het traject dat we tot nu toe hebben doorlopen:

dabbl werd in maart 2018 na twee jaar van ontwikkeling en technische voorbereidingen succesvol gelanceerd. We zijn de eerste beleggings-app exclusief voor mobiele telefoons in het VK en hebben niet alleen het technische proces voor de aankoop van aandelen ingrijpend veranderd, maar echt beleggen ook toegankelijk gemaakt voor iedereen.

dabbl werd in 2015 opgericht door Mark Ackred, met het wereldwijd actieve reclamebureau Bartle Bogle Hegarty (BBH) als partner. Na twee jaar te hebben gewerkt aan de ontwikkeling van een eigen technologie heeft het bedrijf nu een baanbrekende applicatie die de barrières voor persoonlijke beleggingen wegneemt. Hierdoor kunnen veel meer mensen hun eigen beleggingsportefeuille samenstellen en kleinere bedragen beleggen tegen zeer lage tarieven.

Vanuit het streven om iedereen de kans te bieden om te beleggen, heeft dabbl de manier waarop mensen complexe financiële informatie ontdekken en analyseren ingrijpend veranderd. Daarnaast heeft dabbl de kosten extreem kunnen verlagen, waardoor mensen nu met kleine bedragen kunnen beginnen te beleggen.

Iedereen kan nu ‘dabblen’.

Vraag onze brochure aan

Bent u nieuwsgierig naar de dabbl-obligatie DABBL App Bond (DAB)?

Het dabbl team

Mark Ackred

CEO

David Beard

Head of trading

Camilla Ellerton

CMO

Mark Sparrow

CTO

Toezicht

Er is een vrijstelling van toepassing op deze propositie, die valt buiten toezicht van de Autoriteit Financiële Markten (AFM) wegens de grens van € 5 miljoen. De Autoriteit Financiële Markten (AFM) houdt echter wel toezicht op Dabbl Nederland BV op grond van wet- en regelgeving die van toepassing is op het aanbieden van
financiële diensten en activiteiten in Nederland. Specifiek kijkt de AFM of Dabbl Nederland BV zich houdt aan wet- en regelgeving die voortvloeit uit de Wet op het financieel toezicht (Wft), de Wet Oneerlijke handelspraktijken (Wet Ohp) en de Wet handhaving consumentenbescherming (Whc). Voor meer informatie omtrent vrijstellingen en toezicht verwijzen wij u naar de website van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Dabbl® is de handelsnaam van Dabbl Group Limited (Company no. 09145174) een Engelse onderneming geregistreerd in Engeland en Wales. Het statutaire adres is: Wey Court, West Union Road, Farnham, Surrey GU9 7PT, Engeland. Dabbl Nederland B.V. is een 100% dochteronderneming van deze groep.
Dabbl Group Limited staat in Engeland onder toezicht van de FCA (“Engelse AFM”) onder nummer 767263.